jag såg dig först-problematiken

pratade just med en kompis.
han var nedstämd över en flicka.
historien bakom dessa , vi nämner inga namn, men vi kan kalla dom nikolina och karsten.

Karsten hade under en längre tid träffat nikolina, mest på helger och sånt där eftersom avståndet mellan dem var stort.
Karsten hade under en längre period varit mycket förtjust i nikolina, men nikolina besvarade aldrig karstens känslor eller gav honom några tecken på att hon var intresserad av honom.

Karsten hade stora problem med det och en dag , när han hade träffat nikolina en hel helg och inte fått någon bekräftelse eller några tecken på att nikolina var intresserad , då brände han iväg ett sms till en av nikolinas kompisar.

givetvis visster Karsten om att detta skulle komma till nikolinas kännedom, men det trodde han inte spelade ngn roll eftersom nikolina uppenbart inte var intresserad av Karsten på mer än ett kompisplan.

När nikolinas kompis sedan smsade nikolina å frågade om det var okej ( bara det e ju sjukt) att hon samtalade med Karsten brakade helvetet lös.

Nikolina blev ledsen  och arg... hon hade ju minsann varit övertydlig i vad hon ville. Det var ju karsten som var dum i skallen.
Nikolina gjorde även klart för Karsten att dom inte kunde vara ens vänner( för nu hade Nikolina bestämt sig för att Karsten var ett kräk) om han skulle fortsätta limma på hennes kompisar, vilket han tydligen hade gjort då  han skickat iväg hela 6 sms å Kanske bestämt en fikaträff...

Karsten blev mycket stött och eftersom han flera gånger , i deras stormiga relation, hade bett om ursäkt och tagit kontakt med Nikolina när de inte hörts på ett tag, bestämde han sig för att inte göra det denna gång...

Så istället för att be om ursäkt( vad fanns det att be om ursäkt för??) genom att ringa eller smsa eller liknande så skrev Karsten ett blogginlägg till Nikolina där han skrev att han inte förstod vad som stod på samtidigt som han avslutade det med

" jag tänker inte vara den som tar kontakt igen, FÖRLÅT."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback